Header

Agenda

 

Schrijven vanuit je Hart:
elke eerste maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur (hier zijn geen kosten aan verbonden)
Naar aanleiding van een tekst of andere soort opdracht gaan schrijven en door een gestelde tijd door te schrijven kan je gaan ervaren dat je niet meer vanuit je hoofd, maar vanuit je Hart schrijft. Het is een gesprek tussen jou en je Hart. De geschreven teksten mogen, maar hoeven niet gedeeld te worden. Wel worden er op die avond ervaringen n.a.v. de teksten gedeeld.

Deze activiteit is voorlopig gestopt. Voor interesse neem gerust contact op.

Meditatie:
van 20.00 – 21.00 uur 
Vanaf 19.45 uur is de ontvangst in stilte. De meditatie zal ingeleid worden met bv ademhalingsoefeningen, intenties, visualisaties, waarna een stiltemeditatie volgt met of zonder muziek op de achtergrond. Wie wil mag in stilte gaan, maar er is gelegenheid ervaringen te delen tot 22.00 uur.
Door meditatie kom je in contact met de Stilte in Jezelf. 

Deze activiteit is voorlopig stopgezet. 

Massagecursus:
Op aanvraag/inschrijving
Zelf leren iemand een ontspanningsmassage te geven en helemaal lekker tot zichzelf te laten komen, zonder dat jij daarna zelf behoefte hebt aan een massage? Het geven van een massage vraagt van je goed contact te maken met degene die je masseert, maar vooral ook goed in contact te blijven met jezelf. De cursus voor een volledige lichaamsmassage bestaat uit 5 bijeenkomsten (avonden/middagen) van 2 uur.Als je al ervaring hebt met masseren is een korte cursus mogelijk van 2 bijeenkomsten van 2 uur. Voor beide geldt een minimaal aantal deelnemers van 2 personen. Inclusief werkboek, gebruik handdoeken en olie.

De cursus van 5 avonden is € 105,00 per persoon   Korte cursus van 2 avonden is € 40,00 p.p.
 

Loes Klein - Poster Schrijven vanuit je HartLoes Klein - Poster massagecursus